Haberler

İç Mimarlar Odası yeni yılı güzel bir etkinlik ile 02-02-2019 tarihinde Bedesten-Lefkoşa'da kutladı. KTMMOB Başkanı Sn. Seran Aysal ve İç Mimarlar Odası Kurucu Başkanı Sn. Biler Demircioğlu'nun teşrifleri bizi onurlandırmıştır. Biliyoruz ki, birlikte eğlenemeyen insanlar birlikte bir gelecek kuramazlar. Gecemize katılan tüm meslektaşlarımız ve misafirlerimize teşekkür ederiz.

Lefkoşa Devlet Hastanesi Diyabet Bölümü

İçmimarlar Odası'ndan Lefkoşa Burhan Nalbantoğlu Hastanesi Diyabet bölümüne destek.

Oda İletişim: 0542 880 42 66    |    KTMMOB Tel: 0392 228 52 10    |    Fax: 0392 228 51 51     |     E-mail: Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Kullanıcı Giriş için tıklayınız.   |   Yorum ve isteklerinizi bize bildiriniz.    |    Sosyal Medya: Facebook page/kticmoyonetim